e
Banner

Etiketler: intermodal taşımacılık



Onur Talay: Yeşil Mutabakat intermodale talebi artıracak



Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın, lojistik sektörünü kökten değiştirmesi ve intermodal taşımacılığı daha da öne çıkarması bekleniyor. Türkiye’nin intermodal taşımacılık odaklı ilk şirketi olan Sarp Intermodal’in CEO’su Onur Talay da Ticaret Bakanlığı’nın, Yeşil Mutabakat Eylem Planı kapsamında Kombine Taşımacılık Yönetmeliği’ni yürürlüğe koyacağını belirtti.




TLS Lojistik uluslararası arenaya intermodal gücüyle çıktı



TLS Lojistik, yurt içi taşımacılığındaki tecrübesini ve uzmanlığını Uluslararası Karayolu ve İntermodal Taşımacılığı hizmetiyle birleştirdi. Başta Almanya, Hollanda,  Belçika, İtalya olmak üzere Avrupa hattında avantajlı servisler sunduklarını vurgulayan TLS Lojistik Uluslararası Karayolu ve İntermodal Taşımacılığı Direktörü Gülşah Çehreli, hizmetlerini yakın zamanda tüm Avrupa, Balkanlar, BDT ülkelerine yayacaklarını söyledi. 




Transorient intermodal ağına Portekiz’i ekledi



Transorient, Avrupa pazarı için sunulan intermodal taşımacılık hizmetlerinde güçlü oyuncular arasında yer alıyor. Avrupa’da 12 ülkeye kapıdan-kapıya hizmet sunan şirket, Portekiz hattı ile servis ağını güçlendirdi. 




Greenlog ürün yelpazesine deniz ve karayı ekledi



İntermodal taşımacılığın aktif oyuncularından Greenlog, hizmet yelpazesini yeni ürünlerle genişletti. Başlattıkları deniz ve karayolu taşımacılığı ürünleriyle kıtalar arası çözümler sunmaya başladıklarını belirten Greenlog Satış Direktörü Devrim Koray, yeni çözümler sunmak, operasyonel verimliliği arttırmak ve sürdürülebilir bir verimlilik sağlamak için yeni yılda yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini vurguladı.